کاربر گرامی،

به جهت بهرمندی از تمام امکانات تعبیه شده در این سایت ،لطفا از لپتاپ یا تبلت و یا دستگاه های بیشتر از 10 اینچ برای ورد به سایت استفاده کنید .

با تشکر.

بیش از ۲ هزار تُن انواع گل و گیاه از محلات صادر می شود کشت «فراسرزمینی» کمک به تقویت دیپلماسی اقتصادی ظرفیت سردخانه‌های شهرستان اهر جوابگوی نیاز باغداران نیست خروج ۷۰ میلیارد دلار از ادعا تا واقعیت صادرات بندر کنگان به قطر از سرگرفته شد بیش از ۲ میلیارد دلار کالا از مزرهای کرمانشاه صادر شده است کشش بازار اوراسیا و صادرات ۱۹۰ میلیون دلاری از مازندران افزایش سطح دیپلماسی وزارت امور خارجه در حوزه صادرات کالا ضروری است ۷۴ فرصت سرمایه‌گذاری در خراسان شمالی احصا شد ایران بزرگ‌ترین شریک تجاری چین است
اخبار صادرات/صادرات
0

داخلی تجهیزات صنعت نفت داشته است؟”، گفت: در مذاکرات صورت گرفته با ونزوئلا، تفاهم‌ها و توافقاتی صورت گرفته و حتی کارهایی هم انجام شده اما حجم کارهای اجرا شده زیاد نبوده و با وجود آنکه تعاملات اخیر، یک رویکرد مثبت…

داخلی تجهیزات صنعت نفت داشته است؟”، گفت: در مذاکرات صورت گرفته با ونزوئلا، تفاهم‌ها و توافقاتی صورت گرفته و حتی کارهایی هم انجام شده اما حجم کارهای اجرا شده زیاد نبوده و با وجود آنکه تعاملات اخیر، یک رویکرد مثبت برای رسیدن به بازارهای جدید و رونق تولید داخلی است، اما هنوز اتفاق موثری در بازار کار سازندگان تجهیزات صنعت نفت رخ نداده است.

 

وی ادامه داد: علاوه بر ونزوئلا، مذاکراتی در خصوص صادرات تجهیزات صنعت نفت با بلاروس، روسیه، قزاقستان، ازبکستان و اندونزی صورت گرفته که هنوز این مذاکرات به مرحله اجرا نرسیده‌اند.

 

ثقفی با بیان اینکه “در ونزوئلا بحث ساخت پالایشگاه‌های بزرگ و متوسط با همکاری ایران مطرح است”، گفت: یک پالایشگاه کوچک، نیاز به 300 میلیون یورو سرمایه گذاری دارد که با توجه به سهم 60 تا 70 درصدی تأمین تجهیزات در حجم کلی سرمایه‌گذاری، بازار خوبی برای تجهیزات ساخت داخل خواهد بود و اگر این پالایشگاه، یک پالایشگاه بزرگ باشد، حجم این فرصت کسب بازار برای سازندگان تجهیزات صنعت نفت، 10 برابر می شود.

 

وی افزود: بازار همکاری‌های نفتی ایران و ونزوئلا در حجمی 5 میلیارد یورویی پیش‌بینی می شود که بخش قابل توجهی از این رقم، می‌تواند به تأمین تجهیزات مورد نیاز پروژه‌های نفتی ونزوئلا اختصاص یابد.

رئیس هیئت مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت تصریح کرد: درحال حاضر 80 درصد از تجهیزات مورد یناز صنیاع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی کشور توسط سازندگان داخلی تأمین می‌شود و درصد عمق ساخت این تجهیزات، از 5 درصد تا 100 درصد متغیر است.

 

وی ادامه داد: از مجموع 500 شرکت نفتی دانش بنیان کشور، 214 شرکت دانش بنیان، عضو انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت هستند.

 

ثقفی از برنامه تشکیل آکادمی استصنا برای آموزش‌های کوتاه مدت تخصصی در زمینه تجهیزات و کاربرد آنها خبر داد و گفت: درحال حاضر شرکت‌های عضو انجمن، در مجموع نزدیک به 2 میلیارد دلار پروژه داخلی در دست اجرا دارند.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

!اطلاعات من را برای ارسال نظر ذخیره کن