کاربر گرامی،

به جهت بهرمندی از تمام امکانات تعبیه شده در این سایت ،لطفا از لپتاپ یا تبلت و یا دستگاه های بیشتر از 10 اینچ برای ورد به سایت استفاده کنید .

با تشکر.

بیش از ۲ هزار تُن انواع گل و گیاه از محلات صادر می شود کشت «فراسرزمینی» کمک به تقویت دیپلماسی اقتصادی ظرفیت سردخانه‌های شهرستان اهر جوابگوی نیاز باغداران نیست خروج ۷۰ میلیارد دلار از ادعا تا واقعیت صادرات بندر کنگان به قطر از سرگرفته شد بیش از ۲ میلیارد دلار کالا از مزرهای کرمانشاه صادر شده است کشش بازار اوراسیا و صادرات ۱۹۰ میلیون دلاری از مازندران افزایش سطح دیپلماسی وزارت امور خارجه در حوزه صادرات کالا ضروری است ۷۴ فرصت سرمایه‌گذاری در خراسان شمالی احصا شد ایران بزرگ‌ترین شریک تجاری چین است

    استانها کهگیلویه و بویراحمد ۲۹ آبان ۱۴۰۱،‏ ۱۶:۰۰ رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد: برداشت زعفران در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد برداشت زعفران در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد یاسوج- رئیس مرکز تحقیقات…

 

 

استانها کهگیلویه و بویراحمد

۲۹ آبان ۱۴۰۱،‏ ۱۶:۰۰

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد:

برداشت زعفران در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد

برداشت زعفران در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد

یاسوج- رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمدگفت: کشت زعفران در کهگیلویه و بویراحمد چند سالی است که آغاز شده و امسال نیز انجام و برداشت آن آغاز شد.

 

به گزارش خبرنگار مهر، نصرت الله حیدرپور ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: ۶۰ هکتار از اراضی کشاورزی این استان امسال به کشت زعفران اختصاص یافته و برداشت زعفران از امروز آغاز و تا ده روز ادامه دارد.

 

وی با بیان اینکه نیاز کم به آبیاری، صادرات محور بودن، ارزش‌های بالای غذایی و دارویی از مزایای گیاه زعفران است، گفت: میزان تولید زعفران در هر یک هکتار ده کیلوگرم است و زعفران گیاهی هشت ساله است که به صورت پیاز کشت می‌شود.

 

حیدرپور تصریح کرد: شهرستان‌های بویراحمد، کهگیلویه و گچساران از مناطق تولید محصول زعفران در استان هستند و ارزش‌های پرشمار غذایی و دارویی از مزایای زعفران است که امکان کشت آن در بسیاری از نقاط کشور را فراهم کرده است.

 

وی افزود: زراعت زعفران در کهگیلویه و بویراحمد از حدود هفت سال قبل آغاز شده و با توجه به شرایط آب و هوایی زعفران از خرداد تا آبان ماه به دو شیوه سنتی و نوین کشت می‌شود.

 

حیدرپور با بیان اینکه در کشت به صورت نوین ۱۰ کیلوگرم در هر هکتار و در کشتزارهای سنتی شش کیلوگرم پیاز این محصول در هر هکتار مزرعه کاشته می‌شود، گفت: ۱۵ روز پس از نخستین آبیاری اولین گل‌های محصول زعفران به بار می‌نشیند و کشت به صورت غرق آبی بهترین روش برای محصول زعفران است.

 

وی بیان داشت: امکان کشت در مناطق خشک به دلیل نیاز به آب کم و امکان بهره وری در خاک‌های فقیر از مزایای تولید محصول زعفران بوده و میزان تولید زعفران در هر یک هکتار یک تا هشت کیلوگرم است.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

!اطلاعات من را برای ارسال نظر ذخیره کن