کاربر گرامی،

به جهت بهرمندی از تمام امکانات تعبیه شده در این سایت ،لطفا از لپتاپ یا تبلت و یا دستگاه های بیشتر از 10 اینچ برای ورد به سایت استفاده کنید .

با تشکر.

بیش از ۲ هزار تُن انواع گل و گیاه از محلات صادر می شود کشت «فراسرزمینی» کمک به تقویت دیپلماسی اقتصادی ظرفیت سردخانه‌های شهرستان اهر جوابگوی نیاز باغداران نیست خروج ۷۰ میلیارد دلار از ادعا تا واقعیت صادرات بندر کنگان به قطر از سرگرفته شد بیش از ۲ میلیارد دلار کالا از مزرهای کرمانشاه صادر شده است کشش بازار اوراسیا و صادرات ۱۹۰ میلیون دلاری از مازندران افزایش سطح دیپلماسی وزارت امور خارجه در حوزه صادرات کالا ضروری است ۷۴ فرصت سرمایه‌گذاری در خراسان شمالی احصا شد ایران بزرگ‌ترین شریک تجاری چین است
اخبار استانی/اصفهان
0

به گزارش خبرنگار مهر، امیردریادار دوم علیرضا محمدی در سخنرانی قبل از خطبه‌های این هفته نماز جمعه اصفهان به مناسبت روز نیروی دریایی راهبردی ارتش، اظهار داشت: نیروی دریایی دو دوره راهبردی جنگ تحمیلی و دوران سازندگی را پشت سر…

به گزارش خبرنگار مهر، امیردریادار دوم علیرضا محمدی در سخنرانی قبل از خطبه‌های این هفته نماز جمعه اصفهان به مناسبت روز نیروی دریایی راهبردی ارتش، اظهار داشت: نیروی دریایی دو دوره راهبردی جنگ تحمیلی و دوران سازندگی را پشت سر گذاشته و اکنون در دوران شکوفایی و اقتدار به سر می‌برد.

 

وی افزود: نیروی دریایی در ابتدای جنگ تحمیلی تجهیزات محور بود که با سه اصل جلوگیری از غافلگیری، برنامه‌ریزی و استفاده تکنیکی و ایمان جوانان دریادل توانست مقابل دشمن ایستادگی کند و به کمک نیروهای رزمی و تشکیل قرارگاه رزمی استقرار پیدا کرد.

 

فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به افتخارات گفت: نیروی دریایی قطع ارتباط صادرات نفتی از سکوهای نفتی را به ثمر رساند و برقراری خطوط مواصلاتی دریایی با اسکورت بیش از ۱۰ هزار کشتی تا انتهای جنگ انجام شد به صورتی که حتی یک روز ارتباط تجاری و اقتصادی برای کشور قطع نشد.

 

وی دوران انتهای جنگ را زمان سازندگی نیروی دریایی دانست و افزود: با کمک نیروی جوان و نخبه سعی شد تا در زمینه تجهیزات به خودکفایی برسیم و برای بهینه‌سازی تجهیزات برنامه‌ریزی‌ها آغاز شد.

 

محمدی با اشاره به عنوان نیروی دریایی راهبردی که توسط فرمانده معظم کل قوا ابلاغ شد، گفت: به کمک صنعت و دانشگاه‌ها و نیروهای مسلح به دستاوردهای بیشتری دست پیدا کردیم و همچنین اسکورت بیش از پنج هزار کشتی تجاری مأموریت ویژه‌ای بود که توانستیم خطوط مواصلاتی و تأمین امنیت دریایی را برقرار کنیم.

 

وی خاطر نشان کرد: در سال جاری بزرگترین دریانوردی را در اقیانوس اطلس و آرام مستقر کردیم و اکنون سه ناو ایرانی در عرصه دریا حضور دارند و حضور مستمر در دریای سرخ جزو افتخارات است که نه تنها برای کشور برای کشورهای دیگری که درخواست کمک کنند، آمادگی وجود دارد.

 

فرمانده آماد و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بیان داشت: افتخار امروزه این است که تجهیزات و دانش و فناوری لازم در داخل کشور به دست نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان تهیه می‌شود و علاوه بر مأموریت‌های نظامی مأموریت توسعه در سواحل مکران را بر عهده دارد و اگر دولت و شرکت‌های خصوصی پای کار بیایند می‌توان اشتغال پایدار و توسعه ایجاد کرد.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

!اطلاعات من را برای ارسال نظر ذخیره کن