کاربر گرامی،

به جهت بهرمندی از تمام امکانات تعبیه شده در این سایت ،لطفا از لپتاپ یا تبلت و یا دستگاه های بیشتر از 10 اینچ برای ورد به سایت استفاده کنید .

با تشکر.

بیش از ۲ هزار تُن انواع گل و گیاه از محلات صادر می شود کشت «فراسرزمینی» کمک به تقویت دیپلماسی اقتصادی ظرفیت سردخانه‌های شهرستان اهر جوابگوی نیاز باغداران نیست خروج ۷۰ میلیارد دلار از ادعا تا واقعیت صادرات بندر کنگان به قطر از سرگرفته شد بیش از ۲ میلیارد دلار کالا از مزرهای کرمانشاه صادر شده است کشش بازار اوراسیا و صادرات ۱۹۰ میلیون دلاری از مازندران افزایش سطح دیپلماسی وزارت امور خارجه در حوزه صادرات کالا ضروری است ۷۴ فرصت سرمایه‌گذاری در خراسان شمالی احصا شد ایران بزرگ‌ترین شریک تجاری چین است
اخبار استانی/مازندران
0

  به گزارش خبرنگار مهر، فرج الله فتح الله پور صبح چهارشنبه در جلسه تدوین برنامه هفتم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با اظهار اینکه در تدوین برنامه باید بر اساس سیاست‌های کلی ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری…

 

به گزارش خبرنگار مهر، فرج الله فتح الله پور صبح چهارشنبه در جلسه تدوین برنامه هفتم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با اظهار اینکه در تدوین برنامه باید بر اساس سیاست‌های کلی ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری و اولویت‌های ترسیم شده مورد توجه قرار گیرد، افزود: دستگاه‌های مختلف باید در تدوین این برنامه مشارکت داشته باشند.

 

وی با عنوان اینکه رویکرد برنامه هفتم توسعه، برنامه محوری و حل مسائل کلیدی خواهد بود، گفت: سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری بندهای مختلف ابلاغ شده است و پیشرفت مبتنی بر عدالت از مهمترین رویکردها است.

 

وی با بیان اینکه هدف آرمانی برنامه توسعه هفتم پیشرفت اقتصادی مبتنی بر عدالت است، گفت: برای تحقق آن اهدافی نظیر رشد اقتصادی، کاهش تورم، اعتلای فرهنگ عمومی و اجتماعی و افزایش اشتغال مدنظر است.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران یادآور شد: در برنامه هفتم توسعه، راهبردهای کلان و چرخش‌های تحول آفرین مورد توجه قرار گرفت و همه بخش‌ها باید از این راهبردها تبعیت کنند.

 

فتح الله پور ادامه داد: از جمله راهبردهای تدوین شده در سند تحول مردمی، ارتقای بهره وری از طریق رانت زدایی، ارتقای سرمایه گذاری با مشارکت بخش خصوصی و تعاونی و افزایش سرمایه گذاری خارجی، ایجاد فرصت‌های برابر برای فعالان اقتصادی، تعامل با کشورهای هدف و منطقه و توسعه صادرات غیرنفتی است.

 

وی یادآور شد: حذف نهادهای ناکارآمد، ارتقای مدیریت سرمایه انسانی و ارتقای عدالت سرزمینی و توجه به آمایش از دیگر راهبردها و چرخش‌های تحول آفرین به شمار می‌رود.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران، مسئله محوری و توجه به موضوعات کلیدی را محوریت برنامه هفتم توسعه ذکر کرد و افزود: صندوق‌های بازنشستگی و تأمین اجتماعی به عنوان چالش در این برنامه مدنظر قرار گرفت و بهبود فضای کسب و کار، حکمرانی یکپارچه آب، مسکن، انرژی، اقتصاد دیجیتال و دریامحور از دیگر موضوعات کلیدی در این برنامه به شمار می‌رود.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

!اطلاعات من را برای ارسال نظر ذخیره کن