کاربر گرامی،

به جهت بهرمندی از تمام امکانات تعبیه شده در این سایت ،لطفا از لپتاپ یا تبلت و یا دستگاه های بیشتر از 10 اینچ برای ورد به سایت استفاده کنید .

با تشکر.

بیش از ۲ هزار تُن انواع گل و گیاه از محلات صادر می شود کشت «فراسرزمینی» کمک به تقویت دیپلماسی اقتصادی ظرفیت سردخانه‌های شهرستان اهر جوابگوی نیاز باغداران نیست خروج ۷۰ میلیارد دلار از ادعا تا واقعیت صادرات بندر کنگان به قطر از سرگرفته شد بیش از ۲ میلیارد دلار کالا از مزرهای کرمانشاه صادر شده است کشش بازار اوراسیا و صادرات ۱۹۰ میلیون دلاری از مازندران افزایش سطح دیپلماسی وزارت امور خارجه در حوزه صادرات کالا ضروری است ۷۴ فرصت سرمایه‌گذاری در خراسان شمالی احصا شد ایران بزرگ‌ترین شریک تجاری چین است

مصطفی وحیدزاده» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: گروه صنعتی تراکتورسازی ایران امسال با صادرات انواع تراکتور، موتور، قطعات ریخته گری،ادوات و غیره نقش اساسی در ارز آوری برای کشور داشته است.   وی افزود: امسال…

مصطفی وحیدزاده» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: گروه صنعتی تراکتورسازی ایران امسال با صادرات انواع تراکتور، موتور، قطعات ریخته گری،ادوات و غیره نقش اساسی در ارز آوری برای کشور داشته است.

 

وی افزود: امسال تراکتورسازی به واسطه صادرات یک هزار و ۱۷۷ دستگاه انواع تراکتور ۱۴.۵ میلیون دلار ارز عاید کشور کرده است

 

وحیدزاده یادآور شد: صادرات تراکتور از لحاظ ارزی ۱۲۲ درصد و از لحاظ تعداد ۵۸ درصد افزایش در همسنجی با مدت مشابه سال گذشته تجربه کرده است.

 

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران همچنین گفت: به همت تلاشگران شرکت تراکتورسازی ایران در سال‌جاری در نظر داریم حدود ۳۵ هزار دستگاه انواع تراکتور تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی کنیم که نسبت به تولید سال گذشته ۶۰ درصد افزایش خواهد داشت.

 

وحیدزاده اظهار کرد: تراکتور سازی در یک سال اخیر گام‌های توسعه‌ای را در بخش‌های مختلف به پشتوانه کارکنان توانمند، متخصص و مهم‌تر از همه غیرتمند برداشته است.

 

وی افزود: تصمیم برای افزایش تولید تراکتور از ۲۲ هزار به ۳۵ هزار دستگاه نیز در همین زمینه و با همین نگرش برنامه‌ریزی شده اما باید در نظر گرفت که تولید ۳۵ هزار دستگاه تراکتور تنها تولید یک محصول را شامل نمی‌شود بلکه اقدامی بزرگ است که برای محقق شدن آن باید افزایش تولید در تک‌تک قطعات و فرآیندها صورت گیرد و باید زیرساخت‌هایی برای این منظور تعریف شود.

 

وحیدزاده تاکید کرد: خوشبختانه این مهم در تراکتورسازی ممکن شد و همزمان با افزایش تولید، زیرساخت‌ها و زمینه‌ها هم تعریف و عملیاتی شد که در کمتر مجموعه‌ای می‌توان همزمانی تولید را با فرآیند تعریف زیرساختی برای کوچک‌ترین تغییر را مشاهده کرد اما افزایش تولید تا سقف ۳۵ هزار دستگاه با این روند در تراکتورسازی کلید خورده است.

 

وحیدزاده همچنین با اشاره به افزایش تولید کابین در شرکت خدمات صنعتی تراکتورسازی گفت: افزایش تولید این آپشن استراتژیکی ( امکان راهبردی ) برای محصول نهایی تراکتور در راستای مشتری مداری صورت گرفت به‌ طوریکه رقم تولید یک دستگاه در هفته به ۲۰ دستگاه در روز رسیده است.

 

عضو هیات مدیره گروه صنایع تراکتورسازی از شرکت خدمات صنعتی به عنوان مهم‌ترین تامین‌کننده قطعات این مجموعه نام برد و گفت: خدمات صنعتی علاوه بر تامین قطعات گروه در عرصه تولید، محصول مهمی همچون بکهو لودر را تولید و عرضه می‌کند که به تازگی به منظور ارتقاء کیفیت این محصول و به‌روزرسانی تکنولوژی این وسیله مهم صنعتی، گام‌های موثری برداشته شده است.

 

به گزارش ایرنا، مجموعه تراکتورسازی ایران شامل ۱۰ شرکت ریخته گری، شرکت موتورسازان، شرکت خدمات صنعتی ، شرکت مهندسی تامین قطعات، شرکت خودروسازان دیزلی آذربایجان ، شرکت بازرگانی و خدمات پس از فروش، تراکتورسازی کردستان، تراکتورسازی ارومیه، شرکت تاجیران و شرکت ونیران است.

 

این واحد عظیم صنعتی کشور از سوی اتاق بازرگانی تبریز، نخستین اتاق بازرگانی ایران به عنوان صادرکننده نمونه آذربایجان شرقی انتخاب شد.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

!اطلاعات من را برای ارسال نظر ذخیره کن