کاربر گرامی،

به جهت بهرمندی از تمام امکانات تعبیه شده در این سایت ،لطفا از لپتاپ یا تبلت و یا دستگاه های بیشتر از 10 اینچ برای ورد به سایت استفاده کنید .

با تشکر.

بیش از ۲ هزار تُن انواع گل و گیاه از محلات صادر می شود کشت «فراسرزمینی» کمک به تقویت دیپلماسی اقتصادی ظرفیت سردخانه‌های شهرستان اهر جوابگوی نیاز باغداران نیست خروج ۷۰ میلیارد دلار از ادعا تا واقعیت صادرات بندر کنگان به قطر از سرگرفته شد بیش از ۲ میلیارد دلار کالا از مزرهای کرمانشاه صادر شده است کشش بازار اوراسیا و صادرات ۱۹۰ میلیون دلاری از مازندران افزایش سطح دیپلماسی وزارت امور خارجه در حوزه صادرات کالا ضروری است ۷۴ فرصت سرمایه‌گذاری در خراسان شمالی احصا شد ایران بزرگ‌ترین شریک تجاری چین است
اخبار استانی/مازندران
0

  نوشهر- دبیر قرارگاه محرومیت زدایی مازندران با اشاره به ظرفیت بسیار بالا در بخش کشاورزی، تأکید کرد: صنایع تبدیلی و صادرات در بخش کشاورزی باید شکل گیرد و تقویت شود.   به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اصغر…

 

نوشهر- دبیر قرارگاه محرومیت زدایی مازندران با اشاره به ظرفیت بسیار بالا در بخش کشاورزی، تأکید کرد: صنایع تبدیلی و صادرات در بخش کشاورزی باید شکل گیرد و تقویت شود.

 

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اصغر عالی شامگاه دوشنبه در نشست مشترک کاهش محرومیت و رفع موانع تولید و اشتغال منطقه کجور که به میزبانی روستای انگاس برگزار شد، با تأکید بر ایجاد امنیت در بخش‌های مختلف زیرساختی و توسعه‌ای، اظهار داشت: مشکلات بخش کجور تا حدود زیادی شناسایی و دسته بندی شد و قرار است در کمیسیون‌های مرتبط پیگیری و برطرف شود.

 

وی ادامه داد: باید مشکلات اولویت بندی شود و طبق آن نسبت به حل و رفع آن اهتمام ویژه شود و در عمل پیاده سازی شود.

 

دبیر قرارگاه محرومیت زدایی استانداری مازندران و مشاور عالی استاندار مازندران با بیان اینکه باید طرح جامع محرومیت زدایی بخش کجور ایجاد شود، گفت: ۹۹ درصد قوانین منابع طبیعی ما قبل از انقلاب و البته در خارج کشور نوشته شد و الان با قوانین منابع طبیعی و محیط زیست مشکل داریم.

 

وی افزود: اصل کار باید در مجلس صورت بگیرد و البته جاهایی هم دولت خود را وفق دهد و اصلاحات ساختاری در این دو حوزه صورت پذیرد.

 

حجت الاسلام عالی با اشاره به ظرفیت بسیار بالای مازندران در بخش کشاورزی، تأکید کرد: صنایع تبدیلی و صادرات در بخش کشاورزی مازندران باید شکل بگیرد.

 

وی با بیان اینکه در بحث گردشگری هم فعالیت فرهنگی داریم، عنوان داشت: هم باید مکان مناسب برای فعالیت‌های گردشگری و صنایع دستی داشته باشیم و هم میراث گذشتگانمان را هم زنده کنیم تا روند جذب گردشگر افزایش یابد.

 

دبیر قرارگاه محرومیت زدایی استانداری مازندران و مشاور عالی استاندار مازندران با اشاره به اینکه طرح تغییر الگوی کشت در مازندران با جدیت از سوی استاندار در حال پیگیری است، تصریح کرد: مازندران به تنهایی قادر است امنیت غذایی کل کشور را تأمین کند به شرطی که ظرفیت‌های حوزه کشاورزی احیا شوند.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

!اطلاعات من را برای ارسال نظر ذخیره کن