کاربر گرامی،

به جهت بهرمندی از تمام امکانات تعبیه شده در این سایت ،لطفا از لپتاپ یا تبلت و یا دستگاه های بیشتر از 10 اینچ برای ورد به سایت استفاده کنید .

با تشکر.

بیش از ۲ هزار تُن انواع گل و گیاه از محلات صادر می شود کشت «فراسرزمینی» کمک به تقویت دیپلماسی اقتصادی ظرفیت سردخانه‌های شهرستان اهر جوابگوی نیاز باغداران نیست خروج ۷۰ میلیارد دلار از ادعا تا واقعیت صادرات بندر کنگان به قطر از سرگرفته شد بیش از ۲ میلیارد دلار کالا از مزرهای کرمانشاه صادر شده است کشش بازار اوراسیا و صادرات ۱۹۰ میلیون دلاری از مازندران افزایش سطح دیپلماسی وزارت امور خارجه در حوزه صادرات کالا ضروری است ۷۴ فرصت سرمایه‌گذاری در خراسان شمالی احصا شد ایران بزرگ‌ترین شریک تجاری چین است
اخبار صادرات/صادرات
0

به گزارش ایرنا از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، «وجیه اله جعفری» در جلسه کنترل مدیریتی شرکت ملی صنایع مس ایران افزود: طبق پیش بینی ها بازار جهانی مس از سال ۲۰۲۳ با کاهش تولید…

به گزارش ایرنا از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، «وجیه اله جعفری» در جلسه کنترل مدیریتی شرکت ملی صنایع مس ایران افزود: طبق پیش بینی ها بازار جهانی مس از سال ۲۰۲۳ با کاهش تولید معادن مواجه می شود و این امر تا سال ۲۰۳۵ ادامه خواهد داشت.

 

مدیرعامل ایمیدرو تاکید کرد: از این رو ضروری است که بتوانیم با آینده نگری و تعیین جایگاه خود در این زنجیره، اثرگذاری مورد نظر را در عرصه بین الملل داشته باشیم.

 

وی بیان‌داشت: هر بخش از زنجیره صنعت مس از جمله معدن، تغلیظ، ذوب و صنایع پایین دستی، سودآوری جداگانه ای دارد اما نکته این است که باید نسبت بازدهی به سرمایه گذاری را نیز مد نظر قرار داد.

 

کمبود کنسانتره مس در راه است

 

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت گفت: یکی از نقاطی که بازار جهانی را با بحران مواجه خواهد کرد، کمبود کنسانتره مس است و کشوری که در این بخش سرمایه گذاری کند، نقش موثرتری در بازارها خواهد داشت.

 

وی با اشاره به اینکه برنامه شرکت مس دستیابی به ظرفیت تولید ۵.۶ میلیون تن کنسانتره مس تا پنج سال آتی است، افزود: باید بررسی شود اگر این ظرفیت به هشت میلیون تن برسد چه منافعی برای کشورمان خواهد داشت.

 

جعفری در عین حال با اعلام اینکه به‌زودی طرح جامع مس رونمایی می شود، یادآور شد: این موارد در طرح جامع مس به طور دقیق تری ارائه خواهد شد.

پیش نیازهای اجرای طرح های توسعه صنعت مس

 

در این نشست، «علی‌اصغر یوسف نژاد» عضو هیات عامل ایمیدرو، از طرح جامع مس به عنوان سند بالادستی این صنعت یاد کرد و گفت: استراتژی مشخص، اصلی ترین عامل حرکت در مسیر توسعه و عامل تعیین‌کننده در بازارهای جهانی است.

 

وی همچنین از برآورد تامین و مصرف آب و انرژی و نسبت ذخیره به برداشت ماده معدنی به عنوان عوامل تعیین کننده در جایگاه آتی شرکت مس یاد کرد.

 

همچنین «سمیه خلوصی» مدیر برنامه ریزی و نظارت راهبردی ایمیدرو، توسعه همکاری با معادن کوچک معادن و اثر گذاری بر درآمدزایی و اشتغال این معادن را مورد تاکید قرار داد و گفت: موارد ضروری برای توسعه این صنعت همچون استفاده از نسل جدید فناوری (نسل چهارم) و هوش مصنوعی و مکانیزه‌اسیون فرایند تولید، باید مشخص باشد.

 

وی همچنین ساختار و نحوه تامین مالی برای جذب ۱۰ میلیارد دلار سرمایه را مورد اشاره قرار داد و گفت: آینده‌نگری در میزان درآمد، هزینه ها و صادرات باید به گونه ای باشد که خللی در تامین سرمایه ایجاد نشود.

 

«امیر صباغ» مدیر اقتصادی و سرمایه گذاری ایمیدرو نیز اظهار داشت: ثبت سفارشات تجهیزات و مجوزهای مربوطه، درصد ساخت داخل، زمان ساخت و ارسال به سایت های توسعه، چگونگی همکاری با گمرک، از جمله اصولی هستند که باید زمان بندی دقیق آن ها در فرایند توسعه مشخص شوند.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

!اطلاعات من را برای ارسال نظر ذخیره کن