کاربر گرامی،

به جهت بهرمندی از تمام امکانات تعبیه شده در این سایت ،لطفا از لپتاپ یا تبلت و یا دستگاه های بیشتر از 10 اینچ برای ورد به سایت استفاده کنید .

با تشکر.

بیش از ۲ هزار تُن انواع گل و گیاه از محلات صادر می شود کشت «فراسرزمینی» کمک به تقویت دیپلماسی اقتصادی ظرفیت سردخانه‌های شهرستان اهر جوابگوی نیاز باغداران نیست خروج ۷۰ میلیارد دلار از ادعا تا واقعیت صادرات بندر کنگان به قطر از سرگرفته شد بیش از ۲ میلیارد دلار کالا از مزرهای کرمانشاه صادر شده است کشش بازار اوراسیا و صادرات ۱۹۰ میلیون دلاری از مازندران افزایش سطح دیپلماسی وزارت امور خارجه در حوزه صادرات کالا ضروری است ۷۴ فرصت سرمایه‌گذاری در خراسان شمالی احصا شد ایران بزرگ‌ترین شریک تجاری چین است
اخبار استانی/خوزستان
0

به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله ابوعلی صبح امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دستیابی به تولید میگو از طریق استفاده از آب‌های نامتعارف یکی از اقدامات شاخص صورت گرفته در حوزه آبزی پروری خوزستان است.   مدیرکل شیلات…

به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله ابوعلی صبح امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دستیابی به تولید میگو از طریق استفاده از آب‌های نامتعارف یکی از اقدامات شاخص صورت گرفته در حوزه آبزی پروری خوزستان است.

 

مدیرکل شیلات خوزستان افزود: برداشت میگو با کیفیت مطلوب و استانداردهای لازم در زه آب‌های کشاورزی و مزارع منفرد از ۱۱۰ تن در سال گذشته به ۳۷۹ تن در سال جاری رسیده است.

 

وی اظهار کرد: برای اولین بار مجوز پرورش ۵۰۰ تن ماهی در قفس در آب‌های ساحلی خوزستان صادر شده و هم اکنون ظرفیت تولید در دریا ۶ هزار تن، در خوریات ماهشهر (خور غزاله) ۲ هزار تن و در سد مارون یک هزار و ۲۰۰ تن است.

 

مدیرکل شیلات خوزستان در خصوص اشتغالزایی مزرعه ۵۰۰ تنی پرورش ماهیان دریایی در قفس در هندیجان گفت: هر واحد ۵۰۰ تنی پرورش ماهی در قفس در دریا حدود ۳۰ نفر اشتغال مستقیم و ۶۰ نفر اشتغال غیر مستقیم ایجاد می‌کند.

 

ابوعلی بیان کرد: در مناطقی که امکان پرورش ماهی آب شور وجود دارد، ماهیان سی باس آسیایی، صبیتی و شانک و در دریاچه‌های پشت سد ماهیانی از جمله کپور، قزل‌آلا و ماهیان خاویاری قابل پرورش است.

 

وی در ادامه میزان سرانه مصرف انواع آبزیان در خوزستان را ۱۹ کیلوگرم و میزان صادرات آبزیان را ۲۱ هزار و ۷۰۰ تن اعلام کرد و گفت: در حال حاضر ۱۳ بازار عرضه آبزیان در سطح استان فعالیت می‌کنند و پیگیری، تشویق و ترغیب سرمایه گذاران برای احداث بازارچه‌های جدید عرضه آبزیان در شهرهای مختلف استان در حال انجام است.

 

مدیرکل شیلات خوزستان با اشاره به حفظ ذخایر ماهیان با ارزش ژنتیکی بومی در منابع آبی خوزستان اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۸ میلیون قطعه بچه ماهی در تالاب‌ها، رودخانه‌ها، برکه‌ها به منظور بهبود ذخایر آبزیان و حفاظت از اشتغال صیادان بومی رهاسازی شد.

 

اعطای ۶۸ میلیارد تومان تسهیلات

 

ابوعلی به صدور ۲۴ هزار فقره مجوز صید برای شناورهای صیادی اشاره کرد و افزود: بیش از ۲۰ هزار تن انواع آبزیان دریایی در شش ماهه اول امسال استحصال شده است.

 

وی ادامه داد: استقرار ۱۴۵ سازه زیستگاه مصنوعی در صیدگاه‌های خوزستان با هدف حفظ معیشت صیادان و تقویت و پایداری ذخایر استراتژیک آبزیان انجام شده است.

 

ابوعلی در رابطه با حفاظت از ذخایر گونه‌های باارزش آبزیان در صیدگاه‌های خوزستان یادآور شد: در ۸ ماهه امسال ۲۰۴ فروند شناور متخلف توقیف شده و در جریان بازرسی‌های انجام شده توسط یگان حفاظت منابع آبزیان استان خوزستان از این شناورها بیش از ۶۹ هزار کیلوگرم انواع ماهی و میگو کشف و ضبط و پرونده این تخلفات برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی و کمیسیون رسیدگی به تخلفات صیادی ارسال شده است.

 

فتح الله ابوعلی، ایجاد فرصت‌های شغلی در زیر بخش شیلات استان را یکی از مسائل مهم و در حال پیگیری این اداره کل دانست و بیان کرد: تعهدات اشتغال اداره کل شیلات خوزستان در سال ۱۴۰۱، ۶۵۰ نفر تعیین شده که از ابتدای امسال تاکنون، برای ۶۴۳ نفر در بخش‌های مختلف فرصت شغلی ایجاد شده که معادل تحقق حدود ۹۹ درصدی تعهد شیلات استان است.

 

ابوعلی یادآور شد: بیش از ۴۰۰ نفر برای دریافت بالغ بر ۲۸۰ میلیارد تومان تسهیلات از محل‌های مختلف به بانک‌های عامل معرفی و ۲۸۴ نفر موفق به جذب ۶۸ میلیارد تومان شده‌اند.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

!اطلاعات من را برای ارسال نظر ذخیره کن