کاربر گرامی،

به جهت بهرمندی از تمام امکانات تعبیه شده در این سایت ،لطفا از لپتاپ یا تبلت و یا دستگاه های بیشتر از 10 اینچ برای ورد به سایت استفاده کنید .

با تشکر.

بیش از ۲ هزار تُن انواع گل و گیاه از محلات صادر می شود کشت «فراسرزمینی» کمک به تقویت دیپلماسی اقتصادی ظرفیت سردخانه‌های شهرستان اهر جوابگوی نیاز باغداران نیست خروج ۷۰ میلیارد دلار از ادعا تا واقعیت صادرات بندر کنگان به قطر از سرگرفته شد بیش از ۲ میلیارد دلار کالا از مزرهای کرمانشاه صادر شده است کشش بازار اوراسیا و صادرات ۱۹۰ میلیون دلاری از مازندران افزایش سطح دیپلماسی وزارت امور خارجه در حوزه صادرات کالا ضروری است ۷۴ فرصت سرمایه‌گذاری در خراسان شمالی احصا شد ایران بزرگ‌ترین شریک تجاری چین است
اخبار اقتصادی/اقتصادی
0

وزیر صمت: بیش از ۳۰ درصد واحدهای راکد مشکل اهلیت سرمایه‌گذار داشتند به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، رضا فاطمی‌امین صبح امروز در جلسه هم‌اندیشی با فعالان اقتصادی استان همدان با بیان اینکه شهریور امسال مصوبه‌ای بود که اگر واحدی…

وزیر صمت: بیش از ۳۰ درصد واحدهای راکد مشکل اهلیت سرمایه‌گذار داشتند

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، رضا فاطمی‌امین صبح امروز در جلسه هم‌اندیشی با فعالان اقتصادی استان همدان با بیان اینکه شهریور امسال مصوبه‌ای بود که اگر واحدی کالایی به دولت بفروشد و مطالبات پرداخت نشود باید دولت جریمه پرداخت کند اظهار کرد: مصوبه دیگر هفت درصد پرداخت بانک‌ها و مابقی تقسیط بود.

 

وی با اشاره به اینکه رتبه‌بندی انجام شده که می‌خواهیم آن را توسعه دهیم و بر اساس رتبه‌بندی خدمات ارائه دهیم گفت: در حوزه ماشین‌آلات معدنی اوایل امسال لیستی داشتیم که ۵۰ درصد خرید تولید داخلی و ۵۰ درصد واردات داشته باشیم که تولید صد درصد رشد داشته و واردات هم خوب بوده است.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت از برگزاری مزایده معدن طی آبان ماه در استان خبر داد و گفت: قبلا اهلیت مالی در مزایده مورد توجه قرار می‌گرفت که دو اشکال وجود داشت اما امسال امتیاز فنی را هم اضافه کردیم و امتیاز فنی و مالی در آن مطرح شده است.

 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر منابع خوبی در حوزه فعالیت معدنی داریم گفت: احیای واحدهای تولیدی حائز اهمیت است که متاسفانه در حداقل ۳۰ درصد واحدهای تولیدی راکد مشکل اهلیت سرمایه‌گذار داریم.

 

فاطمی‌امین با بیان اینکه اصلاح نظام مالی زمان‌بر است اما از دی ماه سال گذشته کار را آغاز کردیم افزود: بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان از طریق تامین مالی زنجیره‌ای تسهیلات پرداخت شده و مصوب شده امسال ۲۰ درصد تامین مالی زنجیره‌ای باشد‌.

 

پرداخت تسهیلات مبتنی بر تولیدات است

وی با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات مبتنی بر تولیدات است و در روش موجود مبتنی بر فاکتور پول مستقیم به حساب فروشنده واریز شده که برخی بانک‌ها خوب عمل می‌کنند تاکید کرد: بانک‌هایی که پول به حساب فروشنده واریز نمی‌کنند تخلف است و باید منابع در تولید بماند و این موضوع بخشی از انقباض بانک‌ها را حل می‌کند.

 

وزیر صمت با بیان اینکه اگر پرداخت تسهیلات به حساب فروشنده به طور کامل حل شود سقف پرداخت را خواهیم برداشت گقت: اگر این قدم را به خوبی برداریم به نفع تولیدکنندگانی است که می‌خواهند تولید شفاف داشته باشند.

 

وی با اشاره به صبحت‌های مدیران واحدهای تولیدی استان با بیان اینکه امید ما به جوانان است و به واحدهای نوپا توجه داریم افزود: یکی از اشکالات در واحد تولیدی این است که به یکباره می‌خواهیم واحد چندهزار نفر ایجاد کنیم این در حالی است که باید بگردیم و واحدهایی که استعداد بزرگ شدن را دارند شناسایی کنیم.

 

اصلاح ناترازی‌ها

 

فاطمی‌امین در مجموع وضعیت تولید را خوب قلمداد کرد و گفت: خوشبختانه در تولید اکثر محصولات رشد تولید قابل توجهی داریم، البته این موضوع به این معنا نیست که در همه بخش‌ها به یک میزان رشد داریم.

 

وی با اشاره به اینکه در چند بخش وضعیت ضعیفی داریم که باید مشکل حل شود گفت: این موضوع که عنوان کنیم دیگر واحدی تعطیل نباشد غیرقابل تصور است اما باید تعداد آنها را تا حد امکان کاهش دهیم.

 

وزیر صمت اظهار کرد: در نیمه اول سال تمرکز بر حل مشکلات واحدها به صورت کلی بود اما در نیمه دوم تمرکز نقطه‌ای است و تک تک واحدها را مد نظر داریم.

 

وی با بیان اینکه پروژه‌هایی را در این راستا تعریف کردیم که یکی از اقدامات راه‌اندازی سامانه پاسخگویی است عنوان کرد: اصلاح ناترازی‌ها را نیز مورد توجه قرار داده‌ایم که اصلاح آن حداقل سه سال زمان می‌خواهد که امیدواریم با همکاری‌های موجود شرایط را پیش ببریم.

 

فاطمی‌امین با بیان اینکه بیش از ۵۰ مصوبه گرفتیم که تاثیر خوبی در حوزه صادرات داشت گفت: متاسفانه مشکلات معیشتی باعث شده افتخارات و پیشرفت‌های موجود در کشور دیده نشود، از بیرون از کشور نسبت به این پیشرفت‌ها با وجود تحریم‌های ظالمانه به دیده تعجب نگاه می‌شود که امیدواریم در دیدگاه درونی هم این مهم دیده شود.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

!اطلاعات من را برای ارسال نظر ذخیره کن