کاربر گرامی،

به جهت بهرمندی از تمام امکانات تعبیه شده در این سایت ،لطفا از لپتاپ یا تبلت و یا دستگاه های بیشتر از 10 اینچ برای ورد به سایت استفاده کنید .

با تشکر.

بیش از ۲ هزار تُن انواع گل و گیاه از محلات صادر می شود کشت «فراسرزمینی» کمک به تقویت دیپلماسی اقتصادی ظرفیت سردخانه‌های شهرستان اهر جوابگوی نیاز باغداران نیست خروج ۷۰ میلیارد دلار از ادعا تا واقعیت صادرات بندر کنگان به قطر از سرگرفته شد بیش از ۲ میلیارد دلار کالا از مزرهای کرمانشاه صادر شده است کشش بازار اوراسیا و صادرات ۱۹۰ میلیون دلاری از مازندران افزایش سطح دیپلماسی وزارت امور خارجه در حوزه صادرات کالا ضروری است ۷۴ فرصت سرمایه‌گذاری در خراسان شمالی احصا شد ایران بزرگ‌ترین شریک تجاری چین است
اخبار استانی/خراسان رضوی
0

مشهد ـ رئیس دفتر نمایندگی شمال و شرق وزارت امور خارجه در مشهد گفت: مسئولان ترکمنستان با عرضه تولیدات مواد غذایی ایران در بازارچه مرزی باجگیران برای ورود این اقلام به کشورشان موافقت کردند.   به گزارش خبرگزاری مهر، محمد…

مشهد ـ رئیس دفتر نمایندگی شمال و شرق وزارت امور خارجه در مشهد گفت: مسئولان ترکمنستان با عرضه تولیدات مواد غذایی ایران در بازارچه مرزی باجگیران برای ورود این اقلام به کشورشان موافقت کردند.

 

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد بهشتی منفرد اظهار کرد: مسئولان کشور ترکمنستان با عرضه تولیدات مواد غذایی کشورمان در بازارچه مرزی باجگیران شهرستان قوچان در خراسان رضوی برای ورود این اقلام به کشورشان موافقت کردند.

 

رئیس دفتر نمایندگی شمال و شرق وزارت امور خارجه در مشهد افزود: این تصمیم مهم که سبب ورود تولیدات غذایی کشورمان از این بازارچه مرزی می‌شود در پی رایزنی‌ها و تلاش‌های سفارت ایران در عشق آباد مرکز ترکمنستان اتخاذ شده است.

 

وی گفت: البته شرط مهم برای صادرات این اقلام، استاندارد بودن و داشتن تاییده‌های لازم بهداشتی معمول برای صادرات است که طبیعتاً از سوی مرزنشینان همچون گذشته رعایت خواهد شد.

 

در همین رابطه رضا حقیقی، مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: بازارچه مرزی باجگیران در ۲ سوی مرز ایران و ترکمنستان ۳۰ غرفه دارد که ۲۰ غرفه آن در بخش ایرانی بازار واقع شده است.

 

مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی استانداری خراسان رضوی گفت: تا پیش از شیوع کرونا ارزش مبادلات مرزی در بازارچه مرزی باجگیران کمتر از سه میلیون دلار بوده و اهمیت این بازارچه بیشتر اشتغال زایی محلی و مبادلات مرزی شامل اقلام مصرفی غیریارانه ای است و جمعیت ترکمنستانی به عنوان گردشگر مایحتاج خود را از این پایانه تأمین کرده است.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

!اطلاعات من را برای ارسال نظر ذخیره کن