کاربر گرامی،

به جهت بهرمندی از تمام امکانات تعبیه شده در این سایت ،لطفا از لپتاپ یا تبلت و یا دستگاه های بیشتر از 10 اینچ برای ورد به سایت استفاده کنید .

با تشکر.

بیش از ۲ هزار تُن انواع گل و گیاه از محلات صادر می شود کشت «فراسرزمینی» کمک به تقویت دیپلماسی اقتصادی ظرفیت سردخانه‌های شهرستان اهر جوابگوی نیاز باغداران نیست خروج ۷۰ میلیارد دلار از ادعا تا واقعیت صادرات بندر کنگان به قطر از سرگرفته شد بیش از ۲ میلیارد دلار کالا از مزرهای کرمانشاه صادر شده است کشش بازار اوراسیا و صادرات ۱۹۰ میلیون دلاری از مازندران افزایش سطح دیپلماسی وزارت امور خارجه در حوزه صادرات کالا ضروری است ۷۴ فرصت سرمایه‌گذاری در خراسان شمالی احصا شد ایران بزرگ‌ترین شریک تجاری چین است
اخبار استانی/کرمان
0

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پورابراهیمی گفت: همانند گذشته آماده حمایت و پشتیبانی از این بخش صنعت و معدن هستیم.   وی افزود: امیدواریم در دولت جدید با تغییرات مدیریتی ظرفیت همکاری بیشتری در زمینه افزایش حقوق بازنشستگان فولاد و…

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پورابراهیمی گفت: همانند گذشته آماده حمایت و پشتیبانی از این بخش صنعت و معدن هستیم.

 

وی افزود: امیدواریم در دولت جدید با تغییرات مدیریتی ظرفیت همکاری بیشتری در زمینه افزایش حقوق بازنشستگان فولاد و خدمات بیمه این قشر فراهم شود.

 

وی با بیان وضعیت شرکت‌های وابسته به صندوق فولاد در کرمان اظهار داشت: وضعیت این شرکت‌ها در کرمان مطلوب نیست به طوری که وضعیت برخی از آنها مانند زغالسنگ نگرانی ایجاد کرده و ادامه این مسیر به صلاح استان نیست.

 

پورابراهیمی تصریح کرد: ضعف مدیریت و عدم تصمیم صحیح و کارشناسی برای حل مشکلات در حوزه تولید و سودآوری با توجه به نیاز منطقه و نیازهای داخلی کشور و همچنین امکان ظرفیت‌های صادراتی یکی از چالش‌های اساسی مطرح شده در مورد شرکت زغالسنگ است.

 

وی تاکید کرد: مشکلات شرکت زغالسنگ به حدی رسیده که نه تنها نمی‌تواند تعهدات خود را نسبت به بخش خصوصی ایفا کند بلکه مجدد در پرداخت تعهداتش نیز دچار مشکل شده که باید برای آن چاره‌ای جدی و سریع اندیشیده شود.

 

وی گفت: در زمینه شرکت زغالسنگ همزمان با اقداماتی که باید در مجموعه شرکت و صندوق اتفاق بیفتد موضوع افزایش تولید فروش و سودآوری شرکت و اقداماتی است که در وزارت صمت باید صورت بگیرد که به زودی نشست مشترک با وزیر صمت در کرمان برای این موضوع پیگیری خواهیم کرد.

 

پورابراهیمی تصریح کرد: موضوع واردات زغال به کشور به شدت تأثیر منفی بر شرکت‌های زغالسنگ داخل ایران دارد و سالی حدود ۹۰۰ میلیون دلار برآورد می‌شود که خیانت بزرگ شرکت‌های واردکننده به تولیدکنندگان داخلی است که وزارت صمت باید سریع جلوی این مهم را با وضع تعرفه وارداتی بگیرد.

 

وی گفت: موضوع اصلی ما در کنار وضع جلوگیری از واردات به منظور رونق تولید شرکت‌های داخلی موضوع امکان صادرات است که وزارت صمت باید سیاست‌های خود را در این زمینه لحاظ کند.

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: مکانیزه شدن معادن زغالسنگ بر اساس منابع در اختیار دولت از طریق تسهیلات بلندمدت با نرخ پایین نیاز اصلی واحدها برای افزایش تولید و بویژه تأمین ایمنی جان کارگران مظلومی است که در اعماق زمین کار می‌کنند.

 

وی خواستار برگزاری نشست مشترک وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با وزیر صمت شد و گفت: اما به دلیل ضرورت درخواست ما این است گروهی از تهران به کرمان اعزام شوند، موضوع شرکت زغالسنگ به صورت ویژه پیگیری شود و مشکل شرکت‌های دیگر مانند اسفندقه با نمایندگان مربوطه در دستور کار قرار گیرد و راهکاری اجرایی برای خروج از وضعیت فعلی اتخاذ شود.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

!اطلاعات من را برای ارسال نظر ذخیره کن